Isnin, 3 Oktober 2011

Si Manis : Follower Pertamaku

MZJ nak ucap tahniah kepada Cik ke Puan MZJ tak pasti yang menggelarkan dirinya SIMANIS kerana telah menjadi Follower MZJ yang pertama dan memang MZJ dah niat nak bagi hadiah special entry kepada sesiapa yang menjadi 1st Follower blog ni..

Ni Bukti dia ni follwer 1st MZJ :
Serba Sedikit tentang SIMANIS

Ni Header dia (Simple but Nice) :


Rasanya dia duk kat pahang keje cikgu kot...(base on ape dia declare kat blog dia la..). Banyak entry2 menarik yang boleh dikongsi kat blog SIMANIS ni yang sungguh berinformatif. Follower dia pun dah mencecah 984 Follower (Base on Record pada 03/10/2011 12:05 P.M) ramai tu...huhuhuh..

So tak rugi kalau korang singgah2 blog SIMANIS ni sebab MZJ rasa dia seorang yang cepat mesra dan peramah (Betul tak SIMANIS?) ni address blog dia : http://www.syima.com/ Dia dah ade domain sendiri...advance2..MZJ still guna Blogspot...heheheh..

So, Thank A Lot  SIMANIS coz sudi jadi Follower MZJ yang pertama dan ini special Entry buat kamu..Dan kepada semua pengunjung2 blog MZJ sudi2 lah singgah selalu ke bolg MZJ ni...Selamat Berblog..

8 ulasan:

simanis berkata...

Terima Kasih banyak banyak kepada MZJ kerana sudi meng-entry-kan blog SiManis.

Domain sendiri untuk lebih stabil kerana ingin menghargai tulisan sendiri yang tak seberapa.

Saya akan masukkan url MZJ di sidebar ya...

Terima Kasih Daun Kari.

kpah k-poh berkata...

alaaa awat tak bgtau akak suruh folo..heee....

tnZackJ berkata...

no 1 ada entri, no 11 ada tak? hehehe

♥Aien Najwa♥ berkata...

wah tahniah cik manis!!~~hehehe....

afzalsukasuki berkata...

encik manis memang cenggitu.bueekk!!hahaha

dyanie berkata...

waaaaaaaaaa btl2 manis =) hihii

EyA edamanhatiku berkata...

da slalu singgah blog si manis ne hehe..hepii blogging tk tuan blog

wanamira berkata...

waaaa.. untungnye~~